Arsenal Sweden Podcast

Larra har denna gång med sig Carl-Filip Björck för att prata lite om matchen mot Brentford och desto mer om matchen mot Watford. Hur skötte Leno sig? Borde Lacazette ha fått en straff med sig? Vem var bäst i Arsenal? Detta och mycket mer får du svar på i veckans matchpodd!

INTRO: Admir Sahman

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

Allt om Arsenal Sweden inklusive hur du blir medlem hittar du på arsenal.se, och vi finns också på Twitter (@arsenalsweden), på Instagram (@arsenal_sweden) samt på facebook (facebook.com/ArsenalSweden)

Direct download: E268.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:34pm CEST

Lars Lundstedt gäster denna veckas podd och pratar om när han besökte London för att medverka på Supporter's Forum. Teo och Thomas pratar om Ramsey, VD:ar, kontrakt och en hel del annat!

Direct download: Podd.m4a
Category:general -- posted at: 10:30pm CEST

Två matcher är spelade och Arsenal har vunnit båda. Det är dags för veckans matchpodd, som denna gång sköts Teo Rothman och Jocke Lander. Matchanalyser och andra roliga spaningar.

Direct download: Matchpodd_Poltava_Everton.mp3
Category:general -- posted at: 2:11pm CEST

Jocke Lander och Axel Asplund debatterar betygsskalan 1-10 där ofta 4-8 används istället för att utnyttja hela skalan. Vi snackar om matchen mot Newcastle och minns tillbaka när vi själva var där och såg 4-4-matchen 2011, Gazidis till Milan, sköna resmål i Europa och Tottenham i Milton Keynes.

Direct download: AUDIO_LEVELED_AXEL_OCH_JOCKE.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:30am CEST

Veckans matchpodd analyserar som sig bör den match som har spelats sedan sist. Lars Lundstedt har den här veckan med sig Patrik Holmsten för att analysera vad som hände i matchen, och även en liten avstickare för att kika lite på var våra konkurrenter befinner sig i nuläget.

INTRO: Admir Sahman

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

Allt om Arsenal Sweden inklusive hur du blir medlem hittar du på arsenal.se, och vi finns också på Twitter (@arsenalsweden), på Instagram (@arsenal_sweden) samt på facebook (facebook.com/ArsenalSweden)

Direct download: holmsten.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:38pm CEST

Teo och Thomas är tillbaka för ännu ett nytt avsnitt av Arsenal Swedens podcast. Arsenal har precis mött Real Madrid i en "Legends"-match, men vilka gamla spelare är längst från en sådan startelva? Detta och mycket, mycket mer i veckans avsnitt.

Läs mer om klubben och bli medlem på www.arsenal.se eller följ oss på Twitter (@arsenalsweden) och Instagram (@arsenal_sweden).

INTRO: Admir Sahman

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

Direct download: Arsenals_non_legends.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:07pm CEST

Jocke Lander och Axel Asplund diskuterar rimliga och orimliga namngivningar med Arsenaltema, Adidas framtida matchtröjedesign, Matteo Guendouzis osannolika genombrott samt tittar i Kanonmagasinet nummer 17 och konstaterar att maj 2006 var en extremt händelserik Arsenalmånad.

Direct download: Podd_180906.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:09am CEST

Larra är tillbaka med en matchpodd, och denna gången i sällskap av Malin Hägg som vrider och vänder på det som hände i Cardiff. Vilka var bra och vilka var dåliga? Hur trött blir man på motståndarmanagers som öppet pratar om att deras taktik är att sparka på våra bästa spelare i stället för bollen?

Twitter: https://twitter.com/ArsenalSweden

Instagram: https://www.instagram.com/arsenal_sweden/

INTRO: Admir Sahman

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

Direct download: E262.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:22pm CEST

1