Arsenal Sweden Podcast

Arsenal gjorde sitt jobb och vann hemma mot Everton men det räckte inte till en titel då Manchester City gjorde detsamma.

I säsongens sista matchpodd så har Fredrik Larsson bjudit in en trio i form av Filip Hammar, Sofia Minton och Axel Asplund. Gänget går först igenom den ganska så intetsägande matchen för att sedan utse säsongens medemåtta och majestät samt några andra trevliga segment. 

Direct download: arsenal_everton_19maj.mp3
Category:general -- posted at: 6:51am CEST

Kan vi lura oss själva igen? - så heter Fredagsklubbens nya avsnitt med Jocke och Teo som snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan handlar det mycket om ligaavslutningen, om att Spurs inte ville vinna mot Manchester City och nya matchtröjan.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: fk_17_maj.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 7:57pm CEST

Lars Lundstedt och Malin Hägg pratar igenom bortamötet med Manchester United. Var vi bra eller dåliga? Var det ett framträdande värdigt en ligavinnare? Var det meningen att ligga så djupt? Och så förstås matchens medelmåtta och majestät.

Direct download: 660.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:42pm CEST

Femminutersklubben - så heter Fredagsklubbens nya avsnitt med Jocke och Teo som snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan ger vi fem minuter till en rad småämnen.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: fk_26_-_2024-05-11_02.40.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:01am CEST

Det brändes lägen men till slut blev det ändå en stabil seger för Arsenal med 3-0 hemma mot Bournemouth.

Fredrik Larsson och Sofia Minton går igenom matchen och diskuterar inte minst situationerna som gått heta på sociala medier; straffen för Havertz och det bortdömda målet för Bournemouth. 

Direct download: arsenal_bournemouth_4maj.mp3
Category:general -- posted at: 10:58am CEST

Die Obesegrade - så heter Fredagsklubbens nya avsnitt med Jocke och Teo som snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Champions League, titelstriden, Jens Lehmanns köp av The Invicibles och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: 3-maj-die-obsegreade.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 7:48pm CEST

1