Arsenal Sweden Podcast

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det mest om matchen mot West Ham United, men också en del utsvävningar kring Eddie Nketiah, Reiss Nelson, Declan Rice och Oleksandr Zinchenko.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: fk_29_december_final.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:57pm CEST

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Viaplay, det stundande transferfönstret, På Spåret och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: 22_december.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:49pm CEST

Arsenal spelade ut Brighton på hemmaplan och vann med 2-0, som var i underkant. 

Fredrik Larsson och Patrik Holmsten tar oss igenom de viktigaste händelserna, våra traditionsenliga segment men delar också ut lite julklappar till en del av Arsenal-spelarna, detta genom en rimstuga i sann Binglotto-anda. 

Direct download: arsenal_brighton_17dec.mp3
Category:general -- posted at: 6:09pm CEST

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka, efter förra veckans sjukdom, med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om PSV-matchen, Artetarättegången, julfesten och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: 15_DECEMBER.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:27pm CEST

Lars Lundstedt och Jonas Westerlund diskuterar igenom mötet med Aston Villa på Villa Park. Vad gjorde vi bra respektive mindre bra? Skulle Jesus ha haft straff? Hur besvikna ska vi vara eller inte vara? Vem var bäst och sämst i Arsenal? Detta och en diskussion om handsregeln hittar ni i veckans matchpodd.

Direct download: 622.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:51am CEST

Vi har upplevt det förr och nu hände det igen. Ett sent avgörande från Arsenal i och med 4-3-segern borta mot Luton Town.

Fredrik Larsson och Filip Tolf bjuder på en extra lång matchpodd då allt helt enkelt inte fick plats annars. Det pratas om målen, Raya, Havertz, uteblivna straffar och röda kort och mycket mer. 

Direct download: luton_arsenal_5dec.mp3
Category:general -- posted at: 8:03pm CEST

Arsenal befäste sin ligaledning i och med 2-0 hemma mot Wolverhampton.

I Arsenal Swedens matchpodd får Fredrik Larsson besök av Thomas Molin och det blir snack om det vackra 2-0-målet, Zinchenkos insats och Salibas första gula kort på 14 månader.

Direct download: arsenal_wolves_2dec.mp3
Category:general -- posted at: 2:26pm CEST

Det är Fredag och självklart är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Lensmatchen och hur stora chanser The Gunners har i Champions League. Även surr om senaste Londonresan och besöket i Eastbourne.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: 1_dec.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:38pm CEST

1