Arsenal Sweden Podcast

Det blev onödigt spännande på slutet men Arsenal höll undan och vann med 2-1 borta mot Nottingham Forest på tisdagskvällen.

Fredrik Larsson och Moji Heydari spelade in på visslan och diskuterade bl.a. Emile Smith-Rowes insats, hur våra yttrar kan ställa fler frågor till motståndarförsvaret och om det var hemma- eller bortalaget som låg bakom den något jämnare spelbilden i andra som också ledde till mer öppna ytor för Arsenal och till sist - avgörandet. 

Direct download: nottingham_arsenal_30jan_2024.mp3
Category:general -- posted at: 8:55am CEST

Det är fredag och efter ett par veckors uppehåll är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det mest om matchen mot Thomas Partey, Teos Spanienflytt, Dubailägret, Artetas besök hos Salt Bae, det franska köket - och Nuno Tavares hundhångel.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: 26_januari.mp3
Category:general -- posted at: 10:24pm CEST

Ketchupeffekt, brassemål och en skön start på 2024 för Arsenal i och med 5-0 hemma mot Crystal Palace.

Fredrik Larsson och Filip Hammar går igenom målen, medelmåtta, majestät och mycket annat i denna omgångs matchpodd.

Direct download: arsenal_palace_20jan.mp3
Category:general -- posted at: 4:55pm CEST

Lars Lundstedt och Hans Larson går igenom den bedrövliga insatsen på Craven Cottage. Varför gick det som det gick? Vad borde Arteta ha gjort? Är allt bara mörker nu? Det och mer hittar ni i detta avsnitt av matchpodden.

Direct download: 627.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:14pm CEST

1