Arsenal Sweden Podcast

Nytillkomna tittare, det kommande derbyt, flyttade matcher, Jenkinson och Nketiah. Det är lite av det vi snackar om vi veckans podcast.

Arsenal Swedens podcast är tillbaka. Den här veckan med Axel Asplund och Jocke Lander. Vi laddar upp inför helgens derbyt mot Tottenham och snackar allehanda aktuella ämnen runt Arsenal.
Detta är avsnitt 281 i ordningen.

Allt om Arsenal Sweden inklusive hur du blir medlem hittar du på arsenal.se, och vi finns också på Twitter (@arsenalsweden), på Instagram (@arsenal_sweden) samt på facebook (facebook.com/ArsenalSweden)

INTRO: Admir Sahman

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

Direct download: 281.mp3
Category:general -- posted at: 1:00pm CET

Larra har denna gång med sig Patrik Holmsten för att dra i allehanda trådar runt mötet med Bournemouth. Hur nervösa var vi hemmalaget fick frispark på tilläggstid? Hade vi tur med offsideavvinkningen på vad som hade betytt 1-0 för Bournemouth? Gynnade trebacklinjen Kolasinac? Detta och mycket mer analyseras på djupet i veckans matchpodd.

Direct download: E280.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:00pm CET

Nyss hemkomna från medlemsresan sitter småsjuka Moji Heydari och Teo Rothman och berättar om vad som egentligen hände i London - och vem träffade Moji på Gatwick? Förutom det blir det en djupdykning i Granit Xhaka och Aubameyang. Avsnitt 279 av Arsenal Sweden Podcast är här.

Direct download: 279_I_play_for_the_Arsenal.mp3
Category:general -- posted at: 10:00am CET

Filip Lindfors gästar podden denna vecka och diskuterar de två oavgjorda matcherna mot Sporting och Wolves. Som vanligt vrider och vänder vi på både stort och smått och hittar ändå några små guldkorn i två annars rätt bleka insatser.

 

Direct download: E278.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:24pm CET

Det blev ett väldans liv när Paul Merson tippade att Liverpool skulle slakta Arsenal på planen, vi reder ut den sortens "proffstyckande". Jocke Lander och Axel Asplund talar ut om detta men också om vilka regeländringarna vi helst vill se, vad Nicklas Bendtner sysslat med på slutet och vi laddar för den kommande medlemsresan.

Allt om Arsenal Sweden inklusive hur du blir medlem hittar du på arsenal.se, och vi finns också på Twitter (@arsenalsweden), på Instagram (@arsenal_sweden) samt på facebook (facebook.com/ArsenalSweden)

INTRO: Admir Sahman

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

Direct download: 277.mp3
Category:general -- posted at: 5:01pm CET

Larra tillsammans med veckans gäst Hans Larson analyserar veckans två matcher, samt funderar lite kring våra konkurrenter om en plats på topp fyra.

Twitter: @arsenalsweden

Instagram: @arsenal_sweden

www.arsenal.se

Direct download: hans_larson.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:26pm CET

1