Arsenal Sweden Podcast

Arsenal har mött Chelsea på hemmaplan. En match som länge såg ut att bli Artetas första vinst, och lagets andra de senaste 12 matcherna. Men efter en tavla av Leno och en kontring i slutet så kunde Chelsea vända och vinna. Teo och Moji försöker bryta ner händelserna. Jorginhos röda kort som aldrig kom, Torreiras superinsats, Lenos tavla och Artetas förbättringar.

 

Direct download: Arsenal_v_Chelsea.m4a
Category:general -- posted at: 3:24pm CET

Lars Lundstedt har med sig Thomas Gustavsson som gäst och pratar igenom matchen mot Everton och blickar framåt mot Artetas regim, och pratar även en del om den allt mer tilltagande konflikten mellan AFTV och stora delar av supporterskaran.

Direct download: E357.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:22pm CET

Teo Rothman och Jocke Lander styr veckans avsnitt av Arsenal Swedens podcast. Vi dyker ner i tränarfrågan och går igenom det som hänt fram till att Mikel Arteta presenterats som ny Arsenaltränare.

Direct download: 254_The_Arteta_Podcast.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 4:51pm CET

Larra har med sig Patrik Holmsten och pratar igenom matchen mot Manchester City och blickar även framåt lite mot Europa Leauge.

Direct download: 355.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:45am CET

Veckans avsnitt heter Den hemlige Freddie och fokuserar på klubbens nye svenske tränare Fredrik Ljungberg. Axel Asplund och Jocke Lander berättar om gamla möten med Freddie och hur han är som person, hur han trivs i rampljuset. Vi snackar också lite Europa League. Standard Liege och kommande lottning.

Som vanligt kan du lyssna på podden direkt här på sidan, eller där poddar finns.

Direct download: 354_den_hemlige_Freddie.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 2:04pm CET

Lars Lundstedt och Jocke Lander analyserar vad som har hänt sedan sist med huvudfokus på matchen mot West Ham. Vad var det som triggade vändningen? Borde Aaron Cresswell ha åkt ut? Och vad har Kieran Tierney eventuellt för likheter med Mel Gibsons karaktär i filmen Dödligt Vapen?

Direct download: E353.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 4:32pm CET

Det är tuffa tider kring Arsenal. Nio raka utan vinst och spelare som verkar tjuriga. Teo och Moji pratar om sina tankar kring vad det är som går fel, och vad vi kan göra för att vända på det.

Direct download: Nu_kan_det_vl_bara_bli_bttre.m4a
Category:general -- posted at: 4:37pm CET

Larra sitter tillsammans med Hans Larson i stort sett direkt efter slutsignalen och pratar igenom den första matchen med Fredrik Ljungberg vid rodret. Vilka skillnader såg vi? Hur vill vi att Arsenal ska arbeta framöver? Detta och förstås specifika matchsituationer avhandlas i detta avsnitt.

Direct download: E351.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:33pm CET

1