Arsenal Sweden Podcast

Äntligen fredag och det är återigen dags för Fredagsklubben. Den här veckan försöker gänget få rätsida på klubbens träningsresa till Dubai och så diskuterar de huruvida Edu är ett schackgeni i transferfönstret eller om han faktiskt inte vet vad han håller på med. Malin har läst en intervju med tidigare Arsenalspelare Benik Afobe, Teo har en spaning kring hur synen på Ramsdale förändrats och Jocke är irriterad på att folk lutar sig mot påhittad "fakta" för att backa upp sina åsikter om nya värvningar.

Direct download: 28_ny.mp3
Category:general -- posted at: 4:46pm CET

0-0 hemma mot Burnley var en besvikelse. Fredrik Larsson och Lars Lundstedt går igenom vad som hände och funderar kring varför.

Direct download: arsenal_burnley_23jan.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:45pm CET

Arsenal Swedens podcast Fredagsklubben är tillbaka med ett rykande färsk avsnitt. Jocke, Malin och Teo går igen veckans små och stora händelser i Arsenalvärlden.
Det blir snack om gårdagens Ligacupsemi mot Liverpool, kort-gate, tunnelbanetröjan, Auba och transferfönstret.

Direct download: Podd_21_Jan.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:35pm CET

Äntligen helg och som vanligt är Fredagsklubben tillbaka och håller dig sällskap. I veckans avsnitt snackar Malin, Teo och Jocke om bland annat Silly Season, tidigare januarivärvningar, Arsenals "No More Red"-kampanj. Dessutom tar sig gänget an den första matchen i dubbelmötet mot Liverpool. Häll upp en valfri dryck och häng med.

Direct download: anfield_silly_MASTER.mp3
Category:general -- posted at: 4:56pm CET

Fredrik Broman och Jonas Westerlund ger sig på att analysera vad som hände på City Ground i Nottingham när det blev respass ur FA-cupen mot Nottingham Forest.

Direct download: nottingham_vs_arsenal_mixdown.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:22am CET

Fredagsklubben är tillbaka. Malin, Jocke och Teo har en rykande färsk lista med allt från Maitland-Niles övergång till Roma till nya kollektioner och Aubameyangs äventyr. Förutom det snackas det Stuart Attwell, Jörgen Klopp och hur Arsenal konstant blir bortdömda av alla. På med foliehatten och häng med!

Direct download: Foliehatten_.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:44pm CET

Fredrik Larsson har i dagens avsnitt med sig Patrik Holmsten för att prata igenom de 90 minuter som utspelades på Emirates Stadium.

Direct download: arsenal_mancity_1jan.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:20pm CET

1