Arsenal Sweden Podcast

Arsenal Swedens Podcast Fredagsklubben här. Vi har ett nytt avsnitt ute. Malin, Teo och Jocke snackar igenom veckans stora och små händelser och summerar lite av säsongen.
Det är öl, Granit Xhaka, spelarbetyg, Steve Bould, Unai Emery och mycket mer.

Direct download: Podcast_27_MAJ_FINAL.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 5:26pm CET

Det blev en åttondeplats till slut, och Lars Lundstedt och dagens gäst Jelena Skogstad diskuterar vad som hände och försöker sammanfatta matchen och känslorna efter att säsongen blev som den blev.

Direct download: 446.mp3
Category:general -- posted at: 1:22pm CET

Säsongen lider mot sitt slut. Arsenal har fortfarande chansen att nå Europa. Och gå om Tottenham. Fredagsklubben med Jocke, Malin och Teo snackar slutomgången, både nu och historiskt. Vi går igenom veckans stora och små händelser.
Och vi har kul.

Direct download: 445.mp3
Category:general -- posted at: 10:18am CET

Moji Heydari går tillsammans med poddebutanten Patric Johansson igenom vad som hände när vi besegrade Crystal Palace med 3-1.

Direct download: 444.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:41pm CET

Fredagsklubben är tillbaka, häll upp ett glas valfri dryck och fira in helgen tillsammans med Arsenal Sweden. 

Den här gången finns ingen match att ta avstamp i så Jocke, Malin och Teo spånar fritt i veckans podd. De snackar om vad det egentligen är som bygger rivalitet inom fotbollen, ifall Arteta har det som krävs för att hantera en spelare som Auba, vem som egentligen gömmer sig bakom Twitterkontot @TheAFCBell och mycket, mycket annat.

Detta och mycket mer i veckans Fredagsklubbenpodd.

Direct download: PODD_FORE_CHELSEA.mp3
Category:general -- posted at: 12:41pm CET

Lars Lundstedt och Indra Kullenberg försöker analysera matchen mot Chelsea, och halkar in på en hel del diskussioner om laget i allmänhet och Aretas ansvar som manager, debatten om huruvida vi sålde fel målvakt och en hel del annat.

Direct download: E442.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:42am CET

Arsenal har åkt ur Europa League och hoppet om europaspel nästa säsong känns dött. Men Fredagsklubben är tillbaka. Såklart med stor fokus på semifinalen, men även snack om framtiden, vad kan klubben göra nu egentligen? Och vad händer egentligen år 2417? 

Direct download: Elneny_2417.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:30pm CET

Arsenal vann borta mot Newcastle med 0-2. Auba var tillbaka i målprotokollet med en balja och en assist. Men vad betydde den här matchen egentligen? Moji Heydari gästas av Jocke Lander i veckans matchpodd.

Direct download: matchpodd_newcastle.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:22pm CET

1