Arsenal Sweden Podcast

Podcasten är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt. Axel och Jocke håller i trådarna och snackar Arsenal under en knapp timme.

What do you know? Arsenals svar på Vem vet mest - Jocke testar vad Axel kan om frågorna som Arsenalspelarna fått och vi snackar om konceptet som Gunners kör på sin You Tube-kanal.
Också diskussion om känslorna för Manchester United och deras spelare idag jämfört med när Arsenal och United slogs om ligaguldet varje säsong och när The Gunners spelade en träningsmatch mitt i säsongen inför publik - som vi ska göra den 26 mars i Dubai.

Twitter: @arsenalsweden

Instagram: arsenal_sweden

Facebook: www.facebook.com/arsenalsweden

Direct download: 308.mp3
Category:general -- posted at: 11:26pm CET

Larra diskuterar tillsammans med Filip Lindfors igenom returmötet med Rennes samt spekulerar lite i vad vi kan vänta oss av mötet med Napoli i kvartsfinalen.

Direct download: E307.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:34pm CET

Arsenal har spöat Man United med 2-0 på hemmaplan och klättrat i tabellen. Jocke och Teo tar pratar igenom matchens händelser och analyserar hur det såg ut. 

Direct download: podcast_FINAL.m4a
Category:general -- posted at: 9:25pm CET

Arsenal förlorade för första gången någonsin mot ett franskt lag och har satt sig i en tuff sits för avancemang i Europa League. Teo Moji och Thomas diskuterar mardrömmen i Rennes - och pratar även lite om debatten som startade efter förra veckans NLD. 

Direct download: Detta_VAR_inte_bra.m4a
Category:general -- posted at: 11:51am CET

Larra har med sig Filip Lindfors i en diskussion om vad som var bra eller mindre bra i matchen mot Tottenham, samt även en liten utblick framåt mot den kommande matchen mot Rennes i Europa League.

Direct download: E304.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:56pm CET

1