Arsenal Sweden Podcast

Hur spenderar man långfredagen bäst? Jo, med Fredagsklubben så klart. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om söndagens toppmöte med Manchester City på Etihad Stadium, Ben Whites Unospelade och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: 29mars.mp3
Category:general -- posted at: 5:31pm CEST

Efter förra veckans uppehåll är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Ben White, Jockes resa till England och lottningen i Champions League.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: FK_22_mars.mp3
Category:general -- posted at: 9:28pm CEST

Fulspel, diskutabla domslut - och en väldigt skön straffseger. Matchpodden med Lars Lundstedt och Teo Rothman har en hel del att prata om.

Direct download: 643.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:16pm CEST

Det blev en nagelbitare men till slut stod Arsenal som segrare hemma mot Brentford.

Fredrik Larsson och Sofia Minton tar er igenom lördagens tillställning där det förstås diskuteras kring Ramsdale, uteblivna straffar, fina ytterbackar och så lite frågor från er lyssnare.

Direct download: arsenal_brentford_9mars.mp3
Category:general -- posted at: 11:50am CEST

Dags för ett par dagars ledighet - då är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om Arsenals födelsedagsklubb, om ligaspurten och dom kommande matcherna.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: fredagsklubben_8_mars.mp3
Category:general -- posted at: 10:37pm CEST

Tennissiffror. Utklassning i både spelet och målskörden. Ja, ni känner igen historien gissar vi. 

Fredrik Larsson och Tobias Carneteg spelade in på visslan och diskuterar allt från bollar som studsade Arsenals väg, missade tips, hur bra laget egentligen är kvällstid och mycket annat. 

Direct download: sheffield_arsenal_4mars.mp3
Category:general -- posted at: 8:23am CEST

Dags för ett par dagars ledighet - då är Fredagsklubben tillbaka med ett nytt avsnitt. Jocke och Teo snackar igenom små och stora händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är handlar det om databasen, Married to the game och mycket mer.
Häll upp fredagsölen och häng med!

Direct download: FK_1_mars.mp3
Category:general -- posted at: 10:25pm CEST

1