Arsenal Sweden Podcast

Jocke Lander och Axel Asplund håller i veckans avsnitt av Arsenal Swedens podcast. Där måste det så klart snackas lite om Unai Emery, men vi sticker även in med lite surr om Jim Will, som nog väldigt få, inklusive Jocke, känner till.
Men även lite om hur Arsenal hanterat biljettbiten runt Frankfurtmatchen.

Direct download: 350_Ingen_tervndo.m4a
Category:general -- posted at: 11:54pm CEST

Matchpodden tvingas återigen att blicka tillbaka på en match vi borde ha vunnit men där det som hände på planen inte alls levde upp till vad vi bör kunna kräva av laget. Malin Hägg gästar podden och försöker tillsammans med Lars Lundstedt ändå hitta ljuspunkter i mörkret.

Direct download: E349.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:39pm CEST

Landslagsuppehåll - men Arsenal Sweden Podcast kommer ut i höstmörkret ändå. Det har hänt mycket i Norra London, tränarbyten, spelare som gnäller och gamla säsonger gör sig påminda. Teo och Moji blickar tillbaka, såväl som pratar framtid om rivaler, spelare och tränare. Och mycker mer.

Direct download: Podd_om_rivaler.m4a
Category:general -- posted at: 3:55pm CEST

Arsenal Swedens podcast är tillbaka. Axel och Jocke snackar denna vecka om hur The Gunners ledning resonerar kring Unai Emerys framtid i klubben. Vi tar även upp Arsene Wenger som fått ett nytt jobb. Jocke är besviken och hade hoppats få se fransmannen träna ett lag igen.
Och vi snackar om Champions League-förlusten mot Chelsea 2004, Axel har en teori hur den påverkade klubben.

Direct download: jocke_axel_podd_frdig.m4a
Category:general -- posted at: 4:11pm CEST

Veckans gäst Thomas Gustavsson ger sina synpunkter på vad som bör rättas till och vilka kandidater han ser som potentiella efterträdare till Emery.

Direct download: E346.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:04pm CEST

Indra Kullenberg gästar podden och ger sin syn på Özils insatser i de två senaste matcherna samt förstås frågan om Unai Emerys framtid i Arsenal.

Direct download: 345.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 2:43pm CEST

Det har hänt mycket kring Arsenal på senaste tiden. Emerys aktier har sänkts, Xhaka har kastat av sig kaptensbindeln, tröjan och stormat av planen - samtidigt som resultaten och insatserna har svajat. 

Medverkande: Teo Rothman, Moji Heydari

Direct download: Xhaka-special.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:58pm CEST

1