Arsenal Sweden Podcast

Lars Lundstedt och Thomas Gustavsson pratar igenom de matcher som har spelats sedan förra matchpodden, och blickar även framåt mot ligacupmötet med Liverpool och säsongen i stort.

Direct download: E386.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 5:50pm CET

Det är fredag. Och Arsenal Swedens podcast har ett rykande färskt avsnitt ute.

Hur kommer den andra Coronavågen att påverka fotbollen? Har silly season-hetsen gått över styr? Och vi tar en titt på vilka andra spelare som nätat i sina Arsenaldebuter före Gabriel nickade in sitt första Arsenalmål på Craven Cottage i premiären.
Jocke Lander, Malin Hägg och Teo Rothman sköter podden den här veckan.

 

Direct download: 385.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:18pm CET

Aubameyang var tydlig när han förlängde - "Jag vill bli en Arsenal-legendar". Men vad krävs egentligen för att han ska kunna få den stämpeln? Och vem var egentligen ansvarig för den där bedrövliga live-sändningen? Det pratas även Martinez som nu lämnat till Aston Villa.

Direct download: An_Arsenal_Legend_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:06pm CET

Lars Lundstedt och Filip Lindfors diskuterar diverse ämnen med utgångspunkt i premiärvinsten mot Fulham och försöker se trender och tecken. Hur skötte sig våra nya spelare mot Fulham? Kan vi hoppas och tro på en plats på topp fyra? Dessutom får Filip en släng av hybris när han blickar framåt mot resten av säsongen.

Direct download: E383.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:52pm CET

Imorgon inleder Arsenal Premier League-säsongen med Fulham borta. Men vem kommer egentligen stå imorgon? Vilka mittbackar blir det och hur kommer offensiven se ut? Kommer Guendouzi vara tillbaka i truppen? Får Özil sitta på läktaren? Detta och mycket mycket mer försöker Teo Rothman och Jocke Lander bena ut i veckans podcast. 

Direct download: Podcast_11-9-2020_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 2:11am CET

I avsnitt 381 är det Malin och Jocke som snackar allt från ifall presentationsvideos på sociala medier är kul eller cringe, om vi ska behålla eller sälja Bellerín och Maitland-Niles, fördelar och nackdelar med två duktiga målvakter, ifall Community Shield är en titel och så blir det en hel del magi (?). God lyssning!

Senare nytt hittar du alltid på arsenal.se

Facebook: Arsenal Sweden
Twitter: @arsenalsweden
Instagram: @arsenal_sweden

Direct download: 381.mp3
Category:general -- posted at: 10:41pm CET

1