Arsenal Sweden Podcast

Nummer 337 av Arsenal Swedens podcast finns nu ute. Axel och Jocke håller i veckans avsnitt där vi snackar om allehanda ämnen om Arsenal. Bland annat tar vi upp Pepes start och kollar hur andra stora spelare startat i klubben. Jocke har varit i Tyskland och kollat Europa League. Och vi snackar genombrott, allt ifrån Fabregas, till Sanogo och Guendouzi.

Direct download: 337.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:05am CEST

Två matcher och två segrar av väldigt olika karaktär ska avhandlas i veckans matchpodd. Larra har med sig Samuel Abrahamsson för att analysera vad som hände.

Direct download: E336.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:31pm CEST

Arsenal tappade en 0-2 ledning till 2-2 mot Watford. Två nya försvarstabbar och ett totalt kapitulerande av Arsenal i andra halvlek. Teo Rothman och Moji Heydari försöker bena ut vad som hände, och vems fel det egentligen var. 

 

Direct download: matchpodd_final.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 4:33pm CEST

Nummer 334 av Arsenal Swedens podcast finns nu ute. Axel och Jocke håller i veckans avsnitt där vi snackar om allehanda ämnen om Arsenal. Bland annat tar vi upp frågan om lagkaptensrollen i Arsenal, där klubben ännu inte utsett någon kapten. Jocke försöker köpa Camden Hells Lager av bartender Axel och så tar vi tempen på den senaste landslagsbreaket.

Direct download: 334.mp3
Category:general -- posted at: 3:00pm CEST

Det är landslagsuppehåll, men Arsenal Sweden Podcast kommer ut ändå. Moji och Teo pratar igenom nyheter och tankar om Arsenal.

Direct download: Landslagsuppehllet.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:36pm CEST

Lars Lundstedt och Indra Kullenberg går igenom det händelserika derbyt, och ägnar också några minuter åt att prata om Nacho Monreal.

Direct download: E332.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:42pm CEST

1