Arsenal Sweden Podcast

Arsenal Swedens podcast är tillbaka. I avsnitt 288 fokuserar vi på fotbollens utveckling - både på och utanför planen.

Arsenal Swedens podcast avsnitt 288 är ute och klart. Axel, Jocke och Malin snackar om vad som hänt inom fotbollen och hur den kommer att utvecklas de närmaste åren. Allt ifrån matchtröjor, reklam, arrangemang och annat.

Vi testar julmust också.

Varmt välkomna att lyssna!

Allt om Arsenal Sweden inklusive hur du blir medlem hittar du på arsenal.se, och vi finns också på Twitter (@arsenalsweden), på Instagram (@arsenal_sweden) samt på facebook (facebook.com/ArsenalSweden)

INTRO: Admir Sahman

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

Direct download: 288.mp3
Category:general -- posted at: 12:22pm CET

Larra har med sig Filip Forsb... Lindfors i en diskussion som främst rör matchen mot Brighton och vad som gick snett där, men som också drar iväg på lite sidospår angående gula kort, ljusglimtar i det förhoppningsvis tillfälliga mörkret - och även Luleå Hockeys gamla stormålvakt Jarmo Myllys får vara med på ett hörn. Dessutom tillåter vi oss att trösta oss med att Burnley åkte på en rejäl smäll hemma mot Everton.

Direct download: E287.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:51pm CET

Larra har med sig Indra Kullenberg för att gå igenom den svaga insatsen på St Marys. Borde vi ha startat med en annan uppställning? Varför gör vi samma försvarsmisstag om och om igen? Hur hårt ska vi satsa på Ligacupmatchen som kommer till veckan? Det och en del annat avhandlas i veckans matchpodd.

Enklaste sättet att lyssna på Arsenal Swedens podcast är att prenumerera på iTunes.
Den går också såklart att lyssna på direkt här på sajten.

Direct download: E286.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:16pm CET

Tv-spel, jultröjor, mediarapportering och tyska idrottsförståsigpåare. Det är några av ämnena i veckans podcast.

Arsenal Swedens podcast avsnitt 285 är ute och klart. Axel och Jocke snackar om aktuella och icke aktuella händelser runt Arsenal. Det är Mesut Özil och hans skador och tv-spelande. Det är jultröjor. Det är form i jämförelse med mediarapportering. Och vi bläddrar så klart i ett Kanonmagasinet.

Varmt välkomna att lyssa!

Allt om Arsenal Sweden inklusive hur du blir medlem hittar du på arsenal.se, och vi finns också på Twitter (@arsenalsweden), på Instagram (@arsenal_sweden) samt på facebook (facebook.com/ArsenalSweden)

INTRO: Admir Sahman

OUTRO: Danny Graft - Arsenal

Direct download: 285.mp3
Category:general -- posted at: 1:55pm CET

Var det motiverat med tre gula för filmningar mot Huddersfield? Hur kunde Lacazettes mål mot ManU skrivas som ett självmål? Hur hade svensk media beskrivit Torreiras mål om Zlatan Ibrahimovic hade gjort ett exakt likadant mål? Gjorde Emery för en gångs skull fel byten? Det och en hel del annat diskuterar Larra i matchpodden tillsammans med veckans gäst Samuel Abrahamsson.

Direct download: E284.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 2:08pm CET

Denna veckas Arsenal Sweden Podcast spelas in i England. Häng med på allt från toppmatcher i Premier League till planstormningar i de lägre serierna. Vi pratar även om Arsenals skadeläge, januarifönstret och kollektivtrafiken i Manchester.

 

Direct download: P_turn.m4a
Category:general -- posted at: 8:46pm CET

Avsnitt 282 bjuder på en glädjestrålande Larra med den lika glada gästen Malin Hägg och prat om den fina insatsen i derbyt.

podcast@arsenal.se

Direct download: malin.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:34pm CET

1