Arsenal Sweden Podcast

Jocke, Malin och Teo är som vanligt tillbaka med en podcast när det är fredag. Den här veckan med huvudfokus på mötet mot Wolves. Men också snack om Ukraina, reklamfilmen med Aaron Ramsdale och Mikel Artetas eventuella kontraktsförlängning.
Sen har Jack Wilshere flyttat till Danmark.

Direct download: podd_25_feb.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 2:04pm CET

En överlag stabil hemmaseger med 2-1 mot Brentford analyseras av Fredrik Broman och Jonas Westerlund.

Direct download: Arsenal-Brentford_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 9:23pm CET

Fredagsklubben är tillbaka med en sammanfattning av veckan som gått med Arsenal. Det blir allt från renoveringen av Emirates Stadium till Kroenke och Henry. Som vanligt rattar Jocke, Malin och Teo podden och ni hänger med som vanligt!

Direct download: 18_feb_Stockholms-syndromet.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:56am CET

Arsenal vann och tog tre tunga poäng borta mot Wolves, detta trots en utvisning på Martinelli. Fredagsklubben analyserar matchen, men går även igenom vad som hänt kring Arsenal och fotbollen den senaste veckan. Auba-gate fortsätter med nya uttalanden från Arteta, Ray Parlour och Pires har varit i Rwanda och en massa annat kul! 

Direct download: podd_11_feb.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:51pm CET

Äntligen helg och det är dags för Fredagsklubben. Den här veckan kliver supporterklubbens ordförande Axel Asplund in och ersätter Malin Hägg som är och åker skidor.
Tillsammans med Teo och Jocke går vi igenom veckans små och stora händelser. Mycket fokus på transferfönstret som precis stängt och Aubas flytt till Barcelona.

Häll upp ölen och häng med!

Direct download: 22Puttgarden-syndromet22.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:31am CET

1