Arsenal Sweden Podcast

Fredag! Luta dig tillbaka och tryck igång veckans podd för att starta helgen på bästa sätt.

I veckans avsnitt diskuterar Jocke, Malin och Teo huruvida Europa League är den enklaste vägen till Champions League, hur viktigt det är spelarna i laget man håller på är "bra människor" och så snackas det en hel del om matchen mot Benfica och allt vad den innehöll.

Direct download: 422.mp3
Category:general -- posted at: 1:36pm CET

Lars Lundstedt och Hans Larson analyserar matchen mot Manchester City och blickar också fram emot returmötet med Benfica och hur Arsenal bör ta sig an den matchen - och halkar även av oklar anledning in på tveksamma straffsituationer i möten med Liverpool som spelades för omkring tio år sedan.

Direct download: 421.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 7:12pm CET

Häll upp ölen och tryck igång veckans podd. Det har inte hänt så mycket den här veckan men det hindrar inte Fredagsklubben från att skicka ut ett fullspäckat avsnitt. Förutom att de snackar ned Benficamatchen så har Teo en tveksam spaning gällande Belleríns tatueringar, Jocke har dragit på sig foliehatten och ser konspirationsteorier där inga finns (eller?) och Malin förundras över fotbollsspelares klantighet i sociala medier.

Direct download: 420.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:41pm CET

Arsenal är åter på vinnarspåret, och veckans matchpodd med Lars Lundstedt och Patrik Holmsten analyserar matchen mot Leeds, och kastar även ett kritiskt öga på det faktum att det ska spelas Europeiska cuper under pågående pandemi.

Direct download: 419.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:51am CET

Fredagsklubben är tillbaka och den här veckan snackas det om supporterprotester, Arsenals själ och huruvida Premier League och FA tjänar på domarkontroverserna. Dessutom diskuterar Jocke, Malin och Teo huruvida det är här och nu livet peakar eller om det finns rum för utveckling.

Direct download: 418.mp3
Category:general -- posted at: 10:12am CET

Fredagsklubben är tillbaka - fulltaliga. Och arga på Craig Pawson är vi.

Det är fredag - då vet ni vad som gäller. Bara att hälla upp helgölen och hänga med. Den här veckan är Teo tillbaka och han, Jocke och Malin snackar inom transferfönstret och matchen mot Wolves. Där det är stor ilska mot domare Craig Pawson.

Direct download: Craig_Pawson_.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:38am CET

1