Arsenal Sweden Podcast

Lars Lundstedt har med sig Samuel Abrahamsson i en diskussion om matchen mot Liverpool och vad vi tror om ryktena om att Nacho Monreal ska flytta till La Liga.

Direct download: 331.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:21am CET

Josh Kroenke har uttalat sig. David Ornstein fick chansen att snacka med klubbens styrelseledamot. Axel Asplund och Jocke Lander som rattar veckans podcast snackar om den här intervjun och hur mycket den beror på supporteruppropet "We Care Do You?".
Podden tar även upp Ashley Cole, som nyligen slutat med fotbollen. Läker tiden såren eller är man fortfarande arg för att han lämnade Arsenal för Chelsea 2006?

 

Direct download: Podd_med_Jocke_och_Axel.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 5:24pm CET

Arsenal har vunnit över Burnley med 2-1 och har därmed full pott efter två matcher i ligan.  Moji Heydari och Teo Rothman finns med er för att prata igenom matchens händelser.

Direct download: Arsenal_v_Burnley.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:23am CET

Det blev vinst med de klassiska siffrorna 1-0 to the Arsenal i säsongspremiären på St James Park i Newcastle och Larra har med sig Patrik Holmsten för att analysera det hela.

Direct download: E328.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:20pm CET

Vi har precis fått uppleva ett transferfönster som som överträffat supportrarnas förväntningar och lite mer därtill. Moji Heydari och Teo Rothman korkar upp en flaska champagne och pratar om både värvningar och spelare som lämnat klubben.

 
 
Direct download: Transferspecial.m4a
Category:general -- posted at: 9:39pm CET

1