Arsenal Sweden Podcast

Larra har med sig Malin Hägg i en diskussion inspelad på puben direkt efter slutsignal i den bedrövliga insatsen mot Leicester. Varför ser det ut som det gör? Och hur mycket ska vi bry oss om andra misär när det går dåligt för oss själva? Det hittas också ett ljus i mörkret i form av Arsenal Women som på söndagen säkrade ligasegern.

Direct download: E315.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:49pm CET

Denna podd spelades in före Wolverhampton-matchen och handlar om allt annat än den. Det blir tankar om Ramsey, mittfältet och vilka roller som saknas i Arsenal. 

Direct download: Goodbye_my_lover_goodbye_my_friend.m4a
Category:general -- posted at: 3:45pm CET

Larra är åter i matchpodden och har med sig Filip Lindfors för att prata igenom fiaskot mot Crystal Palace samt även lite om matchen mot Napoli i Europa League.

Direct download: E313.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:23pm CET

Seger mot Napoli. Och mot Watford. Matchpodden går igenom de två senaste matcherna.

Den här veckan har Axel Asplund, Malin Hägg och Jocke Lander hand om matchpodden. Vi går igenom matcherna mot Napoli och Watford, snackar om petningen av Carl Jenkinson, det röda kortet på Troy Deeney och hur svårt det är att komma ihåg förrförra matchen. 

Direct download: Napoli_Watford.mp3
Category:general -- posted at: 6:53pm CET

Tillsammans med Patrik Holmsten pratar Larra igenom matchen mot Everton och vad som hände (eller kanske snarare inte hände) och hur det kan påverkar oss under slutdelen av ligan.

Direct download: E311.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:40pm CET

Teo och Moji pratar analyserar slutspurten. Hur ligger vi egentligen till, och hur ser analysen ut för att nå en Champions League-plats? 

Förutom det pratas om Lacazette och Leno - två spelare som tagit steg framåt denna säsong. Även teknologin har tagit ett steg framåt denna säsong, Intel True View Technology och VR - men är det något att ha?

Direct download: Virtual_Football.m4a
Category:general -- posted at: 3:41pm CET

Larra med dagens gäst Malin pratar igenom hemmasegern mot Newcastle och blickar lite framåt mot den vidöppna striden om de två återstående CL-platserna. Dessutom funderar Malin över livet efter Ramsey medan Larra föreslår en kreativ lösning på hur vi kan behålla honom i laget även nästa säsong - och så kommer glassbilen på besök.

Direct download: E309.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:27pm CET

1