Arsenal Sweden Podcast
Teo lämnar en fullständig rapport från sitt besök i London där han såg hemmamötet med Manchester United. Men det blir också snack om Ben White, Gabriel, Nicolas Pepe och anfallsvärvningar.

Lyssna direkt i spelaren här nedanför eller där poddar finns. God lyssning!

Direct download: Guess_whos_back.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:54pm CET

Lars Lundstedt och Patrik Holmsten går igenom matchen mot Manchester United. Var straffen korrekt dömd? Varför hade vi bitvis svårt att få grepp om motståndarna? Vem var matchens majestät respektive medelmåtta? Det och en hel del annat avhandlas i detta avsnitt.

(Dessutom säger Lars fel på ett ställe: det var inte alls Viktor Nilsson-Lindelöf som fällde Saka vid straffen utan Alex Telles.)

Direct download: 516.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:02pm CET

Fredag och skön derbyseger i veckan. Här kommer senaste avsnittet av Fredagsklubben.

Teo är London och rapporterar live om läget i det senaste avsnittet av Fredagsklubben, med Jocke och Malin, som heter "Eddie och rekordet". Avsnitet tar upp små och stora händelser i Arsenalvärlden.

Lyssna direkt i spelaren här nedanför eller där poddar finns. God lyssning!

Direct download: 515.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:10am CET

Fredrik Larsson har med sig Hans Larson och pratar igenom matchen mot Chelsea. Hade Ramsdale kunnat förhindra 1-1-målet? Borde fler spelare skjuta låga skott? Var straffen korrekt dömd? Hur hanterade Elneny matchen? Det och mycket annat avhandlas inklusive, förstås, att utse matchens majestät respektive medelmåtta.

Direct download: chelsea_arsenal_20april.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:59am CET

Fredrik Broman och Lars Lundstedt försöker förstå sig på varför det blev ännu en förlust. Förtjänade vi förlusten? Borde Saka ha gjort mål på sin chans? Vem var matchens medelmåtta respektive majestät? Och saknar vi en Welbeck-typ i laget?

Direct download: Soton_-_Arsenal_mixdown.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:26pm CET

Både Saka och Xhaka har varit med i intervjuer. Fredagsklubben dissekerar båda två. Det blir även snack om Eddie Nketiah, Oflyt och mycket annat. God lyssning.

Direct download: 512.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:26pm CET

Fredrik Broman har med sig Jonas Westerlund i en analys av förlusten hemma mot Brighton. Var allt mörker? Varför gick det som det gick? Var det rätt att döma offside på Martinelli? Hur oroliga ska vi vara för resten av säsongen?
Direct download: Arsenal_-_brighton_mixdown.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:16pm CET

Fredagsklubben är tillbaka. Ben White har hållit i ett barn och fredagsklubben är konfunderad. Teo spanar vidare med 5+ tankar, Malin har funderat på läget i truppen och Jocke har en ny färsk lista. Häng med!

Direct download: Podd_8_april.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 4:11pm CET

Fredrik Larsson och Patrik Holmsten pratar igenom måndagkvällens förlust mot Crystal Palace. Vad hände egentligen? Hur ska vi lösa vänsterbacksproblemet? Vem var matchens medelmåtta respektive majestät? Gjorde Arteta en taktisk miss med som mer offensiva uppställning? Det och mycket annat avhandlas.

Direct download: crystalpalace_arsenal_4april.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:30am CET

Malin, Jocke och Teo är tillbaka med ännu ett nytt Fredagsklubben. Det snackas om de nya matchtröjorna, huruvida domarna ska bli bättre vän med spelarna, Martinellis framtid och Teo har två nya spaningar. Häng med!

 

 

Direct download: Podcast_31_mars.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:27am CET

1