Arsenal Sweden Podcast

Arsenal och Leeds möttes fyra gånger i FA-cupen 1991. Men det är en bit ifrån världsrekordet i omspel.

Arsenal Swedens podcast är åter med ett rykande färskt avsnitt. Det heter omspel och Jocke och Axel snackar så klart en hel del om fenomenet i FA-cupen. Arsenal har varit involverade i en massa klassiska omspel. Vi var dom som var inblandade i både långa matchserier och finalomspel, men det är inget mot Oxford City mot Alvechurch 1971. Lyssna så får ni veta hur det dramat slutade.

Vi snackar även om att låna in spelare i januari och vilket utbud av Arsenal det finns på Kungliga Biblioteket.

Direct download: 365.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 4:01pm CEST

Lars Lundstedt och Patrik Holmsten analyserar matchen mot Bournemouth på längden och tvären och känner sig ganska optimistiska.

Direct download: E364.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:28pm CEST

Det är mycket Brasilien kring Arsenal just nu. Martinelli är stekhet, David Luiz är avstängd och Pablo Mari sägs vara klar för klubben. Teo och Moji rattar veckans podd och det blir allt från samba till åldersbestämning. 

Direct download: Brasilianska_influenser.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:01pm CEST

Lars Lundstedt har med sig Samuel Abrahamsson i en diskussion kring Chelsea-matchen. Hur ska vi värdera poängen? Hur glada blev vi vid kvitteringen? Och ska Larra någonsin lyckas spela in en podd utan att VAR blir ett diskussionsämne?

Direct download: E362.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:37pm CEST

Veckans podcast tar upp en rad ämnen. Vi kollar på hur våra senaste tränare skött sitt jobb och hur de gått genom rutan. Är detta viktigt för dagens fotbollstränare?
Jocke har varit i England och sett massa Arsenalmatcher och podden tar upp lite runt det och hur fansen som går på matcherna ser på Arsenal Fan TV.

Direct download: jocke_axel_podd_2020.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:43pm CEST

Lars Lundstedt och Malin Hägg pratar igenom matchen mot Crystal Palace. Hur nöjda ska vi vara med en poäng? Varför behövde domaren VAR för att se att Aubameyangs skulle visas ut? Hur oroliga ska vi vara för Torreiras skada? Hur mycket kommer Auba att saknas i de kommande tre matcherna?

Direct download: E360.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:13am CEST

En aningen hes Lars Lundstedt sitter på ett tåg i London tillsammans med Thomas Gustavsson och pratar igenom matchen mot Manchester United.

Direct download: 359.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 7:01pm CEST

1