Arsenal Sweden Podcast

Dagens gäst Patrik Holmsten gör en pudel, och Larra vill leta efter något att vara positiv om men hittar inte mycket.

Direct download: 343.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:21pm CET

Larra är så upprörd att han kallar Sheffield United för Sheffield Wednesday, medan veckans gäst Filip Lindfors vill ha in Rafa Benitez som ersättare för Emery. Och så har vi inget annat val än att prata om VAR ännu en gång.

Direct download: E342.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:09pm CET

Arsenal Swedens podcast är ute med ett rykande färskt avsnitt.

I samband med att vi packade Kanonmagasinet och säsongens medlemskort så spelade vi även in en podcast. Jocke och Axel har med sig Malin och Rodny i veckans avsnitt som tar upp ämnen som intervjun med Shkodran Mustafi, hur 1-0-segern mot Bournemouth delade in fansen i två läger beroende på hur man tycker och så snackar vi gamla minnen från tidigare packningar.

Direct download: 341.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:35pm CET

Larra har med sig Hans Larson för att diskutera matcherna mot Standard Liege och Bournemouth, och så blir det en liten sammanfattning av de åtta matcher som har spelats i ligan så här långt.

Direct download: E340.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:38pm CET

Granit Xhaka är i skottgluggen, igen, efter matchen mot Manchester United på Old Trafford. Serge Gnabry har sänkt Tottenham i London och Martinez vill bli nummer 1. Teo och Moji pratar igenom nytt, och gammalt om Arsenal. 

Direct download: Podd_med_Mojo_-_working_title.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:06am CET

Det blev delad pott på Old Trafford, men varför gick det som det gick? Larra analyserar händelserna tillsammans med Malin Hägg.

Direct download: 338.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:33pm CET

1