Arsenal Sweden Podcast

Två raka segrar. Arsenal Sweden Podcast är tillbaka med analyser och reflektioner efter vinsterna mot Chelsea och Brighton & Hove Albion.

Moji Heydari och Axel Asplund håller i veckans matchpodd där matcherna mot Chelsea och Brighton diskuteras.

Ni kan som vanligt lyssna på podden här direkt på sajten, eller där poddar finns. 

Direct download: 407.mp3
Category:general -- posted at: 10:47pm CEST

Arsenal har förlorat i ligan igen och inte mycket är ljust kring klubben just nu. Moji Heydari och Axel Asplund analyserar vad som gick fel, och vad som var bättre i matchen mot Everton.

Direct download: Matchpodd_Everton.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:35pm CEST

Helgen knackar på dörren och det innebär att Fredagsklubben är tillbaka. Den här veckan med Jocke och Teo. Vi tar ett varv i Arsenalvärlden och snackar om matchen mot Southampton. Men också en hel del om Mikel Arteta och en jämförelse med hur det var när George Graham tog över The Gunners.

Direct download: podd_med_jocke_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 5:24pm CEST

Lars Lundstedt och Patrik Holmsten går igenom matchen mot Burnley och skäller på Granit Xhaka och flera av hans lagkamrater men försöker också se att det faktiskt fanns detaljer som kanske kan ge lite hopp om bättring.

Direct download: E404.mp3
Category:general -- posted at: 11:24am CEST

Fredagsklubben är tillbaka. Teo, Malin och Jocke snackar igenom veckans aktuella och inaktuella ämnen.

 

Direct download: Ta_det_med_en_nya_salt_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:38am CEST

Tottenham kontrade in två mål, sen backade de hem. Arsenal lyckades inte lirka upp Mourinhos försvar och förlorade derbyt - trots massivt spelövertag. Moji Heydari och Teo Rothman pratar om matchen och analyserar vad som borde gjorts bättre.

Direct download: Podcast_Spurs_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:28pm CEST

Vi springer mot helg och då vet ni vad det innebär. Arsenal Swedens Podcast är åter med ett avsnitt. Nummer 401 där Jocke och Malin snackar om aktuella och inaktuella händelser i Arsenalvärlden. Det är Arteta, Rapid och derbyt.
Häll upp ölen och lyssna!

Direct download: 401.mp3
Category:general -- posted at: 2:40pm CEST

Lars Lundstedt och Hans Larson pratar igenom förlustmatchen mot Wolves.

Direct download: E400.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:33am CEST

Avsnitt 399 av Arsenal Swedens podcast är producerat och klart. Jocke, Teo och Malin snackar igenom aktuella och icke aktuella händelser i Arsenalvärlden. Den här veckan är det framför allt fokus på Nicolas Pepe, Mikel Arteta och den konstiga frågan som Cedric Soares fick på presskonferensen innan Europa League-matchen mot Molde.

Direct download: podd_jocke_malin_sista_november_online-audio-converter.com.mp3
Category:general -- posted at: 2:43pm CEST

Det är fredag och då vet ni vad som gäller. Arsenal Swedens podcast är tillbaka. Den här veckan går Malin, Teo och Jocke igenom det som hänt, eller inte hänt, i Arsenalvärlden - det blir mycket om allt möjligt i brist på "riktig" fotboll.

Direct download: Arsenalsvammele5303d.autosave_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:31pm CEST

Det är fredag. Arsenal Swedens podcast är tillbaka. Med ett rekordlångt avsnitt.

I väntan på nästa Premier League-omgång bjuder vi långavsnitt av podden. Malin, Teo och Jocke listar gamla favoriter, bra och dåliga matcher, resor som de minns och en hel del annat. Mycket historier och minnen.

Direct download: 397.mp3
Category:general -- posted at: 2:59pm CEST

Moji Heydari och Thomas Gustavsson analyserar den hemska förlusten mot Aston Villa.

Direct download: Podd_Arsenal_v_Villa_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:59am CEST

Är ni sugna på helglyssning? Då har ni kommit rätt. Arsenal Sweden har ett sprakande nytt podcastavsnitt redo för er. Teo, Malin och Jocke snackar Mohamed Elneny, utlåningar och lite om matchen mot Molde - där Arsenal tog den tredje raka segern i Europa League.

Som vanligt kan ni lyssna direkt här på sajten eller där poddar finns.

Direct download: 395_Jack_and_Jenko.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:54pm CEST

Lars Lundstedt och Jelena Skogstad pratar igenom segern mot Manchester United och analyserar vad som hände och varför, och blickar även framåt en aning mot kommande uppgifter. 

Direct download: 394.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:17pm CEST

Malin Hägg och Teo Rothman pratar om Arsenal. Och de blir allt mellan himmel och jord. Hleb har talat ut i Arsenals podcast, Mustafi förnekar kontraktsförhandling och hur går det med Artetas projekt? 

Direct download: Podcast_394_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:39pm CEST

Lars Lundstedt och Moji Heydari pratar igenom matchen mot Leicester och hittar trots allt en del positivt mitt i frustrationen och besvikelsen.

Direct download: 392.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 5:00pm CEST

Arsenals Swedens podcast avsnitt 391 finns nu ute. Malin, Teo och Jocke snackar igenom veckans stora och små händelser i Arsenalvärlden.

Det blir mycket Mesut Özil den här gången också. Men även lite om Premier League är mer öppen än tidigare. Och en snabbanalys av Europa League-premiären mot Rapid Wien - en match som Arsenal vände och vann i Österrike.

Direct download: 391.mp3
Category:general -- posted at: 9:03am CEST

Lars Lundstedt och Indra Kullenberg diskuterar igenom 1-0-förlusten mot Manchester City. Vad var bra respektive mindre bra? Ska vi vara enbart besvikna eller fanns det något att ta med sig?

Direct download: E390.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 4:04pm CEST

När Thomas Partey fick frågan om vilka hans favoritspelare från Arsenals historia är svarade han bland annat David Beckham. Och det verkade som att både media-laget och Partey var lika ovetande. I övrigt är det landslagsuppehåll och det snackas allt från Gabon till The big project. Teo Rothman och Jocke Lander rattar veckans podcast.

Direct download: Beckham_An_Arsenal_Legend_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:00pm CEST

En lite oväntat Arsenal-nyhet har tagit världen med storm denna vecka. Gunnerosaurus har fått sparken. Det nådde hela vägen till lokaltidningar runtom i Sverige. Özil gav sig in i striden och blev senare utlämnad ur EL-truppen. Men vi har även signat Thomas Partey. Mycket nytt - häng med!

Direct download: Dino-gate_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:50am CEST

Bernd Leno blev stor matchhjälte efter att ha varit helt magnifik på Anfield. Men hur såg det egentligen ut på planen? Vad gick rätt, vad gick fel? Arsenal Swedens Podcast är tillbaka, med analyser tankar och funderingar efter avancemanget i Ligacupen. 

Direct download: Liverpool_v_Arsenal_online-audio-converter.com.mp3
Category:general -- posted at: 4:22pm CEST

Lars Lundstedt och Thomas Gustavsson pratar igenom de matcher som har spelats sedan förra matchpodden, och blickar även framåt mot ligacupmötet med Liverpool och säsongen i stort.

Direct download: E386.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 5:50pm CEST

Det är fredag. Och Arsenal Swedens podcast har ett rykande färskt avsnitt ute.

Hur kommer den andra Coronavågen att påverka fotbollen? Har silly season-hetsen gått över styr? Och vi tar en titt på vilka andra spelare som nätat i sina Arsenaldebuter före Gabriel nickade in sitt första Arsenalmål på Craven Cottage i premiären.
Jocke Lander, Malin Hägg och Teo Rothman sköter podden den här veckan.

 

Direct download: 385.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:18pm CEST

Aubameyang var tydlig när han förlängde - "Jag vill bli en Arsenal-legendar". Men vad krävs egentligen för att han ska kunna få den stämpeln? Och vem var egentligen ansvarig för den där bedrövliga live-sändningen? Det pratas även Martinez som nu lämnat till Aston Villa.

Direct download: An_Arsenal_Legend_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:06pm CEST

Lars Lundstedt och Filip Lindfors diskuterar diverse ämnen med utgångspunkt i premiärvinsten mot Fulham och försöker se trender och tecken. Hur skötte sig våra nya spelare mot Fulham? Kan vi hoppas och tro på en plats på topp fyra? Dessutom får Filip en släng av hybris när han blickar framåt mot resten av säsongen.

Direct download: E383.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:52pm CEST

Imorgon inleder Arsenal Premier League-säsongen med Fulham borta. Men vem kommer egentligen stå imorgon? Vilka mittbackar blir det och hur kommer offensiven se ut? Kommer Guendouzi vara tillbaka i truppen? Får Özil sitta på läktaren? Detta och mycket mycket mer försöker Teo Rothman och Jocke Lander bena ut i veckans podcast. 

Direct download: Podcast_11-9-2020_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 2:11am CEST

I avsnitt 381 är det Malin och Jocke som snackar allt från ifall presentationsvideos på sociala medier är kul eller cringe, om vi ska behålla eller sälja Bellerín och Maitland-Niles, fördelar och nackdelar med två duktiga målvakter, ifall Community Shield är en titel och så blir det en hel del magi (?). God lyssning!

Senare nytt hittar du alltid på arsenal.se

Facebook: Arsenal Sweden
Twitter: @arsenalsweden
Instagram: @arsenal_sweden

Direct download: 381.mp3
Category:general -- posted at: 10:41pm CEST

Lars Lundstedt har med sig Malin Hägg och Indra Kullenberg i en analys av vad som egentligen hände den gångna säsongen. I den här delen pratar vi om vem som var årets spelare, VAR, vad vi ser som prio att värva och en hel del annat.

Notera att avsnittet spelades in före beskedet att Arsenal ska säga upp 55 personer kom, så därför nämns inte detta.

Direct download: SeasonReview_pt_2.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:06am CEST

Lars Lundstedt har med sig Malin Hägg och Indra Kullenberg i en analys av vad som egentligen hände den gångna säsongen. I den här delen fokuserar vi på att recensera de managers vi har haft.

Notera att podden spelades in före beskedet att Arsenal ska säga upp 55 personer kom, så därför nämns inte detta.

Direct download: 379_SeasonReview_pt_1.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:24pm CEST

Lars Lundstedt och Patrik Holmsten pratar igenom FA-cupfinalen.

Direct download: E378.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:01pm CEST

Lars Lundstedt har med sig Hans Larson i ett samtal om semifinalen mot Manchester City, lite om matchen mot Liverpool och en liten blick framåt.

Direct download: E377.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:19pm CEST

Lars Lundstedt och Indra Kullenberg pratar en del om derbyt och även en del om hur CAS friande av Manchester City påverkar våra chanser till spel i Europa nästa säsong.

Direct download: 376.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:02pm CEST

Lars Lundstedt pratar tillsammans med Jelena Skogstad om framför allt matchen mot Southampton men även lite om magplasket mot Brighton.

Direct download: E375.mp3
Category:general -- posted at: 1:34pm CEST

Larra har med sig Hans Larson och pratar om matchen mot City. Hur usel var David Luiz? Var det någon annan än Leno som kan få godkänt betyg? Var det ens rätt att dra igång ligan med tanke på rådande pandemi? Och vad har Hans med Folkhälsomyndigheternas direktsända pressträffar på YouTube att göra?

Direct download: E374.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 6:41pm CEST

Arsenal Swedens Podcasat är äntligen tillbaka efter ett corona-uppehåll. Imorgon drar ligan igång igen och Arsenal ska möte City på bortaplan. Teo Rothman och Moji Heydari lyfter tankar kring uppehållet, matchen imorgon och sommarens ligaavslutning diskuteras.

Direct download: Islatte_och_virtuell_publik_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:08pm CEST

Coronaviruset stänger världen. Men vi har spelat in en podcast så att ni har något att lyssna på.

Det är stiltje i Arsenalvärlden. Inga matcher, inget snack, inga nyheter. Coronaviruset har slagit till med full kraft och nu stänger land efter land ner. Det är ett av ämnena i veckans podcast som Teo Rothman och Jocke Lander rattar.

 
Direct download: 372_I_karantn_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:24pm CEST

Det senaste avsnittet av Arsenal Swedens podcast finns nu ute. Här är en del av innehållet: Portsmouth borta, Invincibles, 50-årsfest på Isle of Wight, flyttade matcher och engelsk tradition.

Direct download: 371.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 7:36pm CEST

Arsenal åkte ur Europa League mot Olympiakos. Moji Heydari och Teo Rothman analyserar matchen, och vad det som gick fel. 

Direct download: Olympiakos.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:16am CEST

Lars Lundstedt och Malin Hägg pratar igenom matcherna mot Everton och Olympiakos. Borde Richarlison ha blivit utvisad? Var det rätt att godkänna Evertons första mål? Var 1-0 mot Olympiakos ett bra resultat? Hur ska vi tolka att Lacazette inte fick någon speltid alls mot Everton? Och hur svårt var det quiz som Axel Asplund hade satt ihop till oss som var med på medlemsresan?

Direct download: 369.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:36pm CEST

Larra har med sig Indra Kullenberg för ett samtal om hemmamötet med Newcastle. Hur var känslan inför matchen? Hur ska vi se på resten av säsongen? Och gjorde Arteta rätt som valde att inte starta med Lucas Torreira på mittfältet?

Direct download: E368.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:01pm CEST

Arsenal hamnade i mediaskugga på träningslägret i Dubai - och tomheten som uppstod bland supportrarna. Fick vi se framtidens mediastrategi när spelarna åkte på kamelsafari och gav tillrättalagda hyllningar av en stat där mänskliga rättigheter knappast är första prioritet? Axel och Jocke pratar dessutom om det luddiga begreppet mental styrka, och att raset i slutet av förra säsongen kanske påverkade laget mer än vad vi har trott.

 

Direct download: 367.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:17am CEST

Arsenal har spelat 0-0 mot Burnley. Teo Rothman och Moji Heydari analyserar matchens händelser och snackisar.

Direct download: Untitled_Project_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:31am CEST

Arsenal och Leeds möttes fyra gånger i FA-cupen 1991. Men det är en bit ifrån världsrekordet i omspel.

Arsenal Swedens podcast är åter med ett rykande färskt avsnitt. Det heter omspel och Jocke och Axel snackar så klart en hel del om fenomenet i FA-cupen. Arsenal har varit involverade i en massa klassiska omspel. Vi var dom som var inblandade i både långa matchserier och finalomspel, men det är inget mot Oxford City mot Alvechurch 1971. Lyssna så får ni veta hur det dramat slutade.

Vi snackar även om att låna in spelare i januari och vilket utbud av Arsenal det finns på Kungliga Biblioteket.

Direct download: 365.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 4:01pm CEST

Lars Lundstedt och Patrik Holmsten analyserar matchen mot Bournemouth på längden och tvären och känner sig ganska optimistiska.

Direct download: E364.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:28pm CEST

Det är mycket Brasilien kring Arsenal just nu. Martinelli är stekhet, David Luiz är avstängd och Pablo Mari sägs vara klar för klubben. Teo och Moji rattar veckans podd och det blir allt från samba till åldersbestämning. 

Direct download: Brasilianska_influenser.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:01pm CEST

Lars Lundstedt har med sig Samuel Abrahamsson i en diskussion kring Chelsea-matchen. Hur ska vi värdera poängen? Hur glada blev vi vid kvitteringen? Och ska Larra någonsin lyckas spela in en podd utan att VAR blir ett diskussionsämne?

Direct download: E362.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:37pm CEST

Veckans podcast tar upp en rad ämnen. Vi kollar på hur våra senaste tränare skött sitt jobb och hur de gått genom rutan. Är detta viktigt för dagens fotbollstränare?
Jocke har varit i England och sett massa Arsenalmatcher och podden tar upp lite runt det och hur fansen som går på matcherna ser på Arsenal Fan TV.

Direct download: jocke_axel_podd_2020.m4a
Category:Sports & recreation -- posted at: 12:43pm CEST

Lars Lundstedt och Malin Hägg pratar igenom matchen mot Crystal Palace. Hur nöjda ska vi vara med en poäng? Varför behövde domaren VAR för att se att Aubameyangs skulle visas ut? Hur oroliga ska vi vara för Torreiras skada? Hur mycket kommer Auba att saknas i de kommande tre matcherna?

Direct download: E360.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:13am CEST

En aningen hes Lars Lundstedt sitter på ett tåg i London tillsammans med Thomas Gustavsson och pratar igenom matchen mot Manchester United.

Direct download: 359.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 7:01pm CEST

1