Arsenal Sweden Podcast

Finaldag. Arsenal ska möta Chelsea i finalen av Europa League ikväll. Men först pratas det två finaler som skapat lite dålig stämning och efterlämnat en del tråkiga minnen. 2000 mot Galatasaray med alla rabalder och finalen mot Barcelona 2006. 

Det pratas allt och lite till om finalen i Baku. 

Programledare: Jocke Lander och Teo Rothman

Direct download: 320_Finalpodden.m4a
Category:general -- posted at: 1:45am CEST

Det är snart final i Europa League. Men det är inte Arsenals första final Europafinal. 1994 sköt Alan Smith sköt Arsenal till ett guld, och veckans gäst Stefan Eriksson var på plats och berättar om hur det var i Köpenhamn. Det pratas även om finalen året efter. En final som David Seaman gärna vill glömma...

Programledare: Teo Rothman & Jocke Lander

Direct download: podd_9495.m4a
Category:general -- posted at: 1:33pm CEST

Larra diskuterar igenom matcherna mot Valencia och Burnley tillsammans med Hans Larson och det blir både ett och två stickspår utifrån två ganska odramatiska matcher.

Direct download: E318.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:35pm CEST

Larra Lundstedt och Malin Hägg diskuterar igenom de två senaste matcherna, avtackningen av Ramsey, Cech och Welbeck samt undrar varför vi inte hör några rykten om ersättare för Ramsey.

Direct download: E317.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 2:37pm CEST

De bästa lagen i Premier League är bättre än någonsin. Kommer Unai Emery kunna utveckla Arsenal till den nivån?

Axel Asplund och Jocke Lander resonerar om Premier Leagues utveckling och om Unai Emery förtjänar mer tid för att utveckla sitt lagbygge under nästa säsong. Det dröms även om ”den perfekta matchen” och konstateras att Arsenal.com:s redaktion har stått på hälarna igen.

Twitter: @arsenalsweden

Instagram: arsenal_sweden

Facebook: www.facebook.com/arsenalsweden

Direct download: 316.mp3
Category:general -- posted at: 12:36pm CEST

1