Arsenal Sweden Podcast

Lars Lundstedt och Malin Hägg pratar igenom matcherna mot Everton och Olympiakos. Borde Richarlison ha blivit utvisad? Var det rätt att godkänna Evertons första mål? Var 1-0 mot Olympiakos ett bra resultat? Hur ska vi tolka att Lacazette inte fick någon speltid alls mot Everton? Och hur svårt var det quiz som Axel Asplund hade satt ihop till oss som var med på medlemsresan?

Direct download: 369.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:36pm CEST

Larra har med sig Indra Kullenberg för ett samtal om hemmamötet med Newcastle. Hur var känslan inför matchen? Hur ska vi se på resten av säsongen? Och gjorde Arteta rätt som valde att inte starta med Lucas Torreira på mittfältet?

Direct download: E368.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:01pm CEST

Arsenal hamnade i mediaskugga på träningslägret i Dubai - och tomheten som uppstod bland supportrarna. Fick vi se framtidens mediastrategi när spelarna åkte på kamelsafari och gav tillrättalagda hyllningar av en stat där mänskliga rättigheter knappast är första prioritet? Axel och Jocke pratar dessutom om det luddiga begreppet mental styrka, och att raset i slutet av förra säsongen kanske påverkade laget mer än vad vi har trott.

 

Direct download: 367.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 9:17am CEST

Arsenal har spelat 0-0 mot Burnley. Teo Rothman och Moji Heydari analyserar matchens händelser och snackisar.

Direct download: Untitled_Project_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:31am CEST

1