Arsenal Sweden Podcast

Det är fredag och då vet ni vad som gäller. Arsenal Swedens podcast är tillbaka och det med avsnitt nummer 430. Jocke, Malin och Teo snackar högt och lågt om ett Arsenal i dvala när det är landslagsuppehåll. Men det blir lite Martin Ödegaard. Lite Arsenalvideos. Och lite om det georgiska köket i Hammarbyhöjden.

Häll upp helgölen och häng med!

Direct download: En_norsk_sommarfling.mp3
Category:general -- posted at: 10:52am CET

Bra och dåligt i en salig blandning blev det på London Stadium. Lars Lundstedt och Indra Kullenberg försöker bringa ordning i förvirringen kring hur laget uppträdde i matchen mot West Ham, och diskuterar kring hur gärna vi vill att Martin Ödegaard ska bli kvar i Arsenal även nästa säsong. 

Direct download: 429.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:19pm CET

Vi har gått vidare. Både i Europa League och både i den disciplinära dispyten mellan Mikel Arteta och Pierre-Emerick Aubameyang. Det är två av veckans ämnen i Fredagsklubben med Malin, Teo och Jocke.

Direct download: Olympiakos_podcast.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:32pm CET

Arsenal har vunnit mot Spurs på hemmaplan. Arsenal Sweden Podcast är såklart tillbaka för att analysera och snacka om vad som hände på Emirates. Moji Hedari gästas denna vecka av Axel Asplund.

Direct download: Matchpodd_Spurs.mp3
Category:general -- posted at: 9:45pm CET

The Friday Club is back. Den här gången utan ölprovning.

Det är fredag och då är som bekant Fredagsklubben tillbaka. Den här veckan snackar Malin, Teo och Jocke igenom Olympiakosmatchen, Teos betygsättning och dramat i det engelska kungahuset.


Häll upp en öl och häng med!

Direct download: 426.mp3
Category:general -- posted at: 2:59pm CET

Lars Lundstedt och Jelena Skogstad blickar tillbaka på lördagens match mot Burnley och konstaterar att det inte var någon höjdare. Dessutom diskuteras våra totalt ofarliga offensiva hörnor - och borde kanske Burnley ha haft en straff kort innan den omdiskuterade handsen i Burnleys straffområde?

Direct download: 425.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:23pm CET

Fylllepodden är tillbaka. Förlåt. Fredagspodden.

Äntligen får vi dricka öl. Och snacka Arsenal. Det har vi gjort idag. Vi har valt ut sex spelare och sex öl. Och snackat. Häng med på över två timmars kvalitetspodcast.

Praga - tjeckisk lager (Tomas Rosicky)

La Manchurita - spansk citrusöl (Roobert Pires)

Original Long Drink - gindrink (Glen Kamara)

Innis & Gunn, - IPA (Kieran Tierney)

Tremenda - Imperaial IPA (Cesc Fabregas)

Rubedo - Double vanilla, double raspberry, double porter - (Thomas Vermaelen)

Direct download: 424.mp3
Category:general -- posted at: 8:01pm CET

Arsenal reste efter en tuff vecka i Grekland till Leicester i söndags för att möta Leicester City. Och man vann med 3-1 efter att tidigt hamnat i underläge. Moji och Jocke snackar igenom matchen, Mikel Artetas modiga laguttagning, Paul Tierneys beslut och insatserna ab Cedric, Willian, Pepe och Lacazette.

Direct download: Leicester.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:37pm CET

1