Arsenal Sweden Podcast

Mings tackling på Saka resulterade i stora debatter. Ska spelare skylla sig själva eller ska spelare som Mings straffas hårdare? Fredagsklubben ger sig in i snacket. Men även Sakas kontrakt, den nya hemmatröjan och mycket mycket mer.

Direct download: Podd_24_mars.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:57pm CET

Fredrik Larsson och Jonas Westerlund pratar igenom mötet med Aston Villa på Villa Park. Hur nervösa behövde vi egentligen vara på slutet? Borde inte Mings ha fått rött kort? Det och mycket annat avhandlas.

Direct download: astonvilla_arsenal_19mars.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 5:58pm CET

Äntligen helg och Fredagsklubben är tillbaka. Den här veckan snackar Malin, Teo och Jocke om spelschemat, landslagsuttagningar och så förespråkar Jocke skrotandet av U23-serien. Häll upp något gott i glaset och häng med!

Direct download: Podd_18_mars.mp3
Category:general -- posted at: 2:50pm CET

Fredrik Broman och Patrik Holmsten snackar igenom förlusten mot Liverpool hemma på Emirates.

Blir medlem i Arsenal Sweden via arsenal.se.

Direct download: Arsenal-Liverpool_16_mar_mixdown.mp3
Category:general -- posted at: 8:56am CET

Fredrik Broman och Thomas Molin pratar igenom mötet med Leicester.

Direct download: Arsenal_-_Leicester_13_mar_mixdown.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 10:46pm CET

Arsenalsekten heter Fredagsklubbens senaste avsnitt, som är Arsenal Swedens podcast nummer 502. Jocke, Teo och Malin snackar igenom veckans små och stora händelser.
Det blir röda shorts och Artetas lagbygge. Det blir Lacazettes "skada" och hur Chelseas problem kan påverka resten av klubbarna. Och vad händer med Saliba?

God lyssning och trevlig helg!

Direct download: Arsenal-sekten.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 8:46am CET

Äntligen matchpodd igen! Fredrik Larsson är tillbaka för att diskutera allting som har med matchen mot Watford att göra med Hans Larson.

Tunga tre poäng till Arsenal efter en svänging match på Vicarage road. Fredrik och Hans diskuterar vackra mål, Ramsdales insats och Ødegaards potentiella stjärnstatus.

Direct download: watford_arsenal_6mars.mp3
Category:general -- posted at: 9:27pm CET

Det är snart helg och Fredagsklubben är tillbaka som vanligt.

Jocke, Malin och Teo pratar om Arsenals höjda biljettpriser, huruvida vi någonsin kommer få se en spelare göra 100 mål för klubben igen och ifall att låna ut en spelare med köpobligation är detsamma som att köpa en TV på avbetalning. Dessutom en hel del om hur situationen i Ukraina påverkar Premier League, Abramovich försäljning av Chelsea och ifall det här kommer påverka ägandet av klubbar framöver.

Direct download: 500.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:57am CET

1