Arsenal Sweden Podcast

Malin Hägg och Teo Rothman pratar om Arsenal. Och de blir allt mellan himmel och jord. Hleb har talat ut i Arsenals podcast, Mustafi förnekar kontraktsförhandling och hur går det med Artetas projekt? 

Direct download: Podcast_394_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 1:39pm CET

Lars Lundstedt och Moji Heydari pratar igenom matchen mot Leicester och hittar trots allt en del positivt mitt i frustrationen och besvikelsen.

Direct download: 392.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 5:00pm CET

Arsenals Swedens podcast avsnitt 391 finns nu ute. Malin, Teo och Jocke snackar igenom veckans stora och små händelser i Arsenalvärlden.

Det blir mycket Mesut Özil den här gången också. Men även lite om Premier League är mer öppen än tidigare. Och en snabbanalys av Europa League-premiären mot Rapid Wien - en match som Arsenal vände och vann i Österrike.

Direct download: 391.mp3
Category:general -- posted at: 9:03am CET

Lars Lundstedt och Indra Kullenberg diskuterar igenom 1-0-förlusten mot Manchester City. Vad var bra respektive mindre bra? Ska vi vara enbart besvikna eller fanns det något att ta med sig?

Direct download: E390.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 4:04pm CET

När Thomas Partey fick frågan om vilka hans favoritspelare från Arsenals historia är svarade han bland annat David Beckham. Och det verkade som att både media-laget och Partey var lika ovetande. I övrigt är det landslagsuppehåll och det snackas allt från Gabon till The big project. Teo Rothman och Jocke Lander rattar veckans podcast.

Direct download: Beckham_An_Arsenal_Legend_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 3:00pm CET

En lite oväntat Arsenal-nyhet har tagit världen med storm denna vecka. Gunnerosaurus har fått sparken. Det nådde hela vägen till lokaltidningar runtom i Sverige. Özil gav sig in i striden och blev senare utlämnad ur EL-truppen. Men vi har även signat Thomas Partey. Mycket nytt - häng med!

Direct download: Dino-gate_online-audio-converter.com.mp3
Category:Sports & recreation -- posted at: 11:50am CET

Bernd Leno blev stor matchhjälte efter att ha varit helt magnifik på Anfield. Men hur såg det egentligen ut på planen? Vad gick rätt, vad gick fel? Arsenal Swedens Podcast är tillbaka, med analyser tankar och funderingar efter avancemanget i Ligacupen. 

Direct download: Liverpool_v_Arsenal_online-audio-converter.com.mp3
Category:general -- posted at: 4:22pm CET

1